Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet weergegeven.
Voor veiligheidsredenen slaan we uw IP adres (3.80.218.53) op.
Uw bericht wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben bekeken.
We hebben het recht om het bericht aan te passen of niet te publiceren.
73 berichten.
Luuk van Boekholdt schreef op 27 maart 2013 om 20:21:
Ik ben vandaag geslaagd! De lessen waren altijd leerzaam maar ook heel gezellig waardoor ik elke week weer zin had in de rijles! Fair bedankt!!
Vera van Bogget schreef op 21 maart 2013 om 13:52:
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik ben altijd met plezier gaan lessen! De lessen waren gezellig maar ook erg leerzaam! Rijschool Fair is echt een aanraden! Bedankt voor alles!!!
Kees Henckens schreef op 9 maart 2013 om 17:44:
Bij deze nog even de bedankje naar Charith, maar natuurlijk heel "team rijschool Fair". Duidelijke lessen met de nodige humor hebben gezorgd dat ook ik mijn rijbewijs heb kunnen halen. Hoop dat ik nu wel eindelijk van alle bijnamen af ben.. :p Fair bedankt!
Linda Vereijken schreef op 20 februari 2013 om 11:51:
Vandaag mijn rijbewijs in een keer gehaald bij rijschool Fair! Ze geven leuke maar toch leerzame lessen ! Jeroen & Charith bedankt !!
Jasmine van Heukelom schreef op 7 februari 2013 om 09:50:
Dankjewel voor de prettige samenwerking ! Ik heb in de lesauto onvergetelijke dingen verteld/gehoord. Rijschool Fair is een echte aanrader !
kelly henderikx schreef op 4 februari 2013 om 13:37:
Mijn rijbewijs in een keer gehaald bij rijschool fair !!! Fijn gelest en veel gelachen, hier krijg je waar voor je geld !! rijschool fair bedankt.
Shirley Kurstjens schreef op 22 januari 2013 om 14:17:
Dankzij rijschool fair heb ik snel mijn rijbewijs behaald. Charith bedankt voor de leuke en leerzamen rijlessen!!! Ik kan nu veilig de weg op. BEDANKT!!!
Rick Nijpels schreef op 8 januari 2013 om 11:45:
Ik heb deze week mijn rijexamen gehaald. Met een plezierige blik kijk ik terug op een goed georganiseerde rijschool. Het waren altijd leuke maar ook leerzame lessen. Ze zorgen ervoor dat je goed kun handelen tijdens het rijden en in onverdachten situaties. Echt een aanrader! Bedankt rijschool Fair
Jordy Bakkes schreef op 4 december 2012 om 12:50:
Hee Charith,Bedankt voor je begeleiding en de goeie lessen die je hebt gegeven, je lessen waren altijd leuk met grapjes ertussen maar op de momenten dat het serieus moest gingen we ook serieus te werk! Dat heeft mij mijn rijbewijs gebracht mede door jou lessen en stimulatie! Rijschool fair is de rijschool waar je goed aangeleerd word wat te doen en hoe te reageren in de situaties! DIKKE aanrader dus!Bedankt Rijschool fair!
Tim Wetjens schreef op 30 november 2012 om 18:35:
Vandaag geslaagd voor pratijk examen! Dankzij de goede begeleiding van Charith was deze spoedopleiding een stuk aangenamer dan ik had verwacht. Voor een goede spoedopleiding zou ik iedereen aanraden om te starten bij rijschool fair. Ik heb op een week tijd mijn rijbewijs gehaald en het was een heel goede ervaring. Met een combinatie van concrete tips, humor en vooral goed advies word je klaargestoomd om een goede bestuurder te worden. Charith Bedankt!
ivo nelissen schreef op 28 november 2012 om 18:19:
Binnen no time motor rijbewijs gehaald. Voor beiden examens in een keer geslaagd,dankzij de goede begleiding van Charith. Heb altijd met veel plezier gelest.
Najim schreef op 20 november 2012 om 18:32:
Ja helemaal goed flexibele rijschool die zich aan zijn afspraken houd. Ze hebben veel geduld met me gehad en heb hier veel geleerd . Nu alleen nog een motor halen.
Daan Dings schreef op 13 november 2012 om 15:18:
Fijne rijschool. Ik heb bij Fair erg genoten van mijn rijopleiding! Nu mag ik lekker zelf de weg op.