Slagingspercentage Rijscholen Roermond

Publicaties Slagingspercentage Rijscholen Roermond

Het CBR is de absolute Autoriteit op het gebied van Veilig Verkeer in Nederland. Ieder kwartaal publiceert het CBR de actuele slagingspercentages van alle rijscholen die bij het CBR in het voorafgaande jaar (12 maanden) kandidaten heeft gehad voor een rijexamen. Zo kun je dus vanuit de meest betrouwbare bron en heel eenvoudig op zoek gaan naar de beste rijschool op basis van de meest recente resultaten. Wil je graag snel je Motorrijbewijs of Autorijbewijs halen, dan kan het dus best handig zijn om de rijschoolzoeker van het CBR te gebruiken.

De slagingspercentages die ieder kwartaal worden gepubliceerd zijn altijd relatief recent. Het zijn altijd de resultaten van de 4 kwartalen voorafgaand aan de publicatie die worden gebruikt in de berekening. Zo blijven alle rijscholen, en wij dus ook, altijd super gemotiveerd om kandidaten zo goed mogelijk op te leiden en een zo maximale slagingsgarantie te bieden.

Slagingspercentage Rijschool Fair
  • Slagingspercentage Auto - 85%
    85%
  • Slagingspercentage Motor - 100%
    100%

Slagingspercentage Rijscholen Roermond Auto

[wpdatatable id=18 table_view=regular]

(Bron: CBR Rijschoolzoeker)

Slagingspercentage Motor AVD + AVB

Het Slagingspercentage voor de motor wordt net als voor de auto ook ieder kwartaal gepubliceerd. Voor de Motor worden de slagingspercentages voor Motor Voertuigsbeheersing (AVB) en Motor Verkeersdeelname (AVD) apart berekend. Dus deze zie je ook beide terug in het overzicht.

De lijst die wij hier op onze website hebben staan is gebaseerd op de actuele gegevens van het CBR en is gefilterd op Rijscholen in Roermond. Daarnaast hebben we bij de Autorijscholen ervoor gekozen om ons te beperken tot een TOP20. Wij gaan er vanuit dat je niet direct op zoek bent naar een rijschool met een slagingspercentage beneden de 50%.

Slagingspercentage Motor AVB

1 Roermond100%
2 Roermond100%
3 Roermond88%
4 Roermond83%
5 Roermond74%

Slagingspercentage Motor AVD

1 Roermond100%
2 Roermond89%
3 Roermond88%
4 Roermond84%
5 Roermond81%
Rijschool Fair Roermond
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord