Motor Rijbewijs

Je motorrijbewijs haal je natuurlijk bij Fair

Heb je nog vragen?

Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 06-418 14 910

Loading

Rijschool Fair is de specialist in Motor Rijopleidingen.

Bij Rijschool FAIR ben je niet alleen aan het juiste adres voor je autorijbewijs; ook voor je motorrijbewijs bieden wij professionele begeleiding! Het motorrijbewijs omvat drie essentiële examens: Theorie, Voertuigbeheersing (AVB), en Verkeersdeelneming (AVD). Samen met je instructeur werk je aan het beheersen van de motor, terwijl je ook streeft naar succes in het theorie-examen.

Met twaalf bijzondere verrichtingen perfectioneer je de voertuigbeheersing, waarbij zeven op het examen getoond moeten worden, vijf daarvan moeten voldoende zijn (AVB). Na dit succesvolle deel volgt het rijden op de weg (AVD), afgesloten met een CBR-examen. Draag je zelf al motorkleding, dan kan je die gebruiken; zo niet, leen je een helm, motorpak en handschoenen bij ons. Rijschool FAIR begeleidt je naar het motorrijbewijs met kwaliteit en gemak!

Prijzen Motor Rijbewijs

70,-per les
  • AVB Examen: €190,-
  • AVD Examen: €260,-
  • Theorie: €60,- (Cursus via iTheorie)
  • Theorie Examen: €48

Belangrijke weetjes van Rijschool Fair

Je kunt beginnen met motorrijlessen vanaf 17 jaar. Als je geen autorijbewijs hebt, is het noodzakelijk om eerst je motortheorie te halen voordat je op de openbare weg mag lessen.

Je mag vanaf 17 jaar het theorie-examen voor de motor afleggen.

De uitslag van je motor theorie-examen blijft 1,5 jaar geldig.

Ook als je een autorijbewijs hebt, moet je een apart motor theorie-examen afleggen voor je motorrijbewijs.

Je kunt je motorrijbewijs halen zonder autorijbewijs, maar je moet wel eerst slagen voor het motor theorie-examen.

Er zijn verschillende categorieën: A1 voor lichte motoren (vanaf 18 jaar), A2 voor middelzware motoren (vanaf 20 jaar), en A onbeperkt voor zware motoren (vanaf 21 jaar met Code 80). Voor elk categorie moet je aparte praktijk- en theorie-examens afleggen.

Het aantal benodigde lessen varieert per persoon. Een proefles wordt aanbevolen om dit te bepalen.

Rijschool Fair
5.0
Gebaseerd op 126 beoordelingen
powered by Google
Werner SWerner S
10:28 09 Mar 24
Top rijschool.Charith is goeie rijinstructeur, legt alles goed uit is eerlijk en oprecht en geeft rijles met vleugje humor maar ook zeker serieus.Een rijinstructeur met geduld en passie voor zijn werk. Heeft heel veel ervaring en neemt de tijd voor je.Avb en avd in 1 keer gehaald. Voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen raad ik zeker aan om te lessen bij Charith.Dankje voor de fijne en goeie rijlessen.Nu op weg om vele mooie en veilige kilometers te maken.Werner.
nick beckersnick beckers
20:29 07 Mar 24
Toprijschool!Ontzettend genoten van de tijd dat ik heb gelest.Charith is echt een top instructeurAltijd lachen tijdens de lessen maar serieus als het nodig is.Echt een aanrader als je net zoals ik wil beginnen met motorlessen.
Brats BratsBrats Brats
13:12 07 Mar 24
Erol DamarErol Damar
10:16 29 Feb 24
Fijne riijschool het was heel leerzaam AANRADER!!!!
Jolein van den BoschJolein van den Bosch
09:22 27 Feb 24
Wil je een betrokken en recht door zee instructeur? Dan ben je bij deze rijschool aan het juiste adres!Charith heeft veel ervaring en dat is ook te zien in de kwaliteit van de lessen. Met een vleugje humor neemt hij je mee door alle onderdelen van examens.Omdat er niet gewerkt wordt met lespakketten krijg je een op jou afgestemde ervaring. Wat ook betekent dat je makkelijk een les bij kan plannen als je dat wilt.Zelf kan ik nog wel eens aan mezelf twijfelen, maar door het geduld en de peptalks van Charith heb ik mijn AVB en AVD in één keer gehaald.Zeker een aanrader!
Ines HopmanInes Hopman
20:36 26 Feb 24
Top Rijschool!Het A-rijbewijs in the Pocket, door te gaan motorrijlessen bij Rijschool Fair. AVB en AVD in 1x geslaagd!Dankzij een goede rijinstructeur, die met veel deskundigheid, ervaring, geduld en met de nodige dosis humor, zijn kandidaat letterlijk de goede richting op weet te sturen. Een echte aanrader.En nu zelf, op naar meer kilometers, en ervaring. Maar bovenal genieten van het motorrijden.
Cas Van Der LooCas Van Der Loo
12:41 14 Feb 24
Onlangs geslaagd voor mijn motorrijbewijs na bij deze rijschool gelest te hebben. Ik heb het lessen als zeer prettig ervaren. Charith is een goede instructeur, die op een duidelijke en eerlijke manier feedback geeft. Hij probeert je zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, dus de rijschool doet zijn naam eer aan. Ik kan het iedereen aanraden hier te gaan lessen.
Geweldige rijschool! In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Charith. Lessen zijn altijd leerzaam en zitten vol met humor. Een dikke aanrader dus!! :)
js_loader