Speciale Begeleiding bij Rijangst, Faalangst, ADHD en Autisme

Faalangst en rijangst

Heb je last van faalangst of rijangst?  Je bent al eens (of vaker) op examen geweest maar net als je moet presteren gaat het mis? Of je durft niet te rijden op de snelweg, in een tunnel of in het donker?

Je bent zeker niet de enige, maar het kan lastig zijn om dan toch je doel te bereiken. Het is makkelijker om het rijexamen of het rijden in de voor jou moeilijke situaties te vermijden. Toch zou je het fijn vinden als ook jij zelfverzekerd en zelfstandig de weg op zou kunnen….

Bij FAIR kun je terecht voor begeleiding door een instructeur die hiervoor speciaal is opgeleid. Je hoeft hiervoor dus niet op zoek te gaan naar Speciale Rijscholen. Wij kunnen samen met jou een traject uitstippelen om toch je doel te bereiken. Neem gewoon even contact op om je probleem te bespreken……dat is de moeilijkste stap!!

Rijangst, Faalangst, ADHD of Autisme?

Rijschool Fair biedt de Oplossing!

Voor leerlingen die extra begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld leerlingen met faalangst, rij angst, ADHD, of autisme, heeft FAIR een apart lesprogramma.Onder speciale begeleiding van onze erkende instructeurs met basisvaardigheden rondom faalangst, rij angst, ADHD, of autisme en heeft al de nodige, succesvolle ervaringen opgedaan! Onze instructeurs zorgen we ervoor dat je toch je rijbewijs kunt halen. Wij slepen alle leerlingen er doorheen! Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Rijlessen volgen bij Autisme & ADHD

Mensen met Autisme, ADHD of verwante problemen zijn even capabel als ieder ander om auto te rijden, maar door een iets andere informatieverwerking in de hersenen gaat het aanleren wat minder vanzelfsprekend. Met de juiste begeleiding tijdens de rijles is het gelukkig ook voor hen heel goed mogelijk het rijbewijs te halen!

Rijschool Fair heeft er daarom voor gekozen instructeurs op te leiden die weten om te gaan met deze kandidaten. De instructeur beschikt over basiskennis hoe om te gaan met een kandidaat met autisme en ADHD, kan signalen van overbelasting, overprikkeling, impulsiviteit en concentratieverlies bij de kandidaat herkennen en beschikt over een aantal basale handvatten hoe hiermee tijdens de rijles om te gaan.

Rijschool Fair Roermond
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord