Speciale Begeleiding

Wij zijn de perfecte Rijschool bij Rijangst, Faalangst, ADHD en Autisme

Heb je nog vragen?

Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 06-418 14 910

Loading
Rijangst en Faalangst

Overwin Faalangst en Rijangst bij Rijschool FAIR

Heb je te maken met faalangst of rijangst?

Bij Rijschool FAIR begrijpen we dat dit uitdagingen met zich meebrengt. Of het nu gaat om presteren tijdens examens of het vermijden van bepaalde rijomstandigheden zoals snelwegen, tunnels of rijden in het donker, je bent niet alleen. Onze speciaal opgeleide instructeurs staan klaar om jou te begeleiden naar zelfverzekerdheid op de weg. Geen behoefte aan speciale rijscholen; FAIR biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Samen kunnen we een traject uitstippelen om jouw doel te bereiken. Neem de moeilijkste stap en bespreek jouw uitdagingen met ons.

Autisme & ADHD

Rijlessen op Maat bij Rijschool FAIR

Mensen met autisme, ADHD, of vergelijkbare uitdagingen zijn even capabel om auto te rijden. Bij Rijschool FAIR hebben we instructeurs opgeleid om effectief om te gaan met kandidaten die te maken hebben met autisme of ADHD. Met basiskennis over deze uitdagingen kunnen onze instructeurs signalen van overbelasting, overprikkeling, impulsiviteit, en concentratieverlies herkennen. Bij Rijschool FAIR creëren we een omgeving waarin iedereen, ongeacht hun uitdagingen, de mogelijkheid heeft om met zelfvertrouwen hun rijbewijs te behalen.

Rijschool Fair
5.0
Gebaseerd op 126 beoordelingen
powered by Google
Werner SWerner S
10:28 09 Mar 24
Top rijschool.Charith is goeie rijinstructeur, legt alles goed uit is eerlijk en oprecht en geeft rijles met vleugje humor maar ook zeker serieus.Een rijinstructeur met geduld en passie voor zijn werk. Heeft heel veel ervaring en neemt de tijd voor je.Avb en avd in 1 keer gehaald. Voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen raad ik zeker aan om te lessen bij Charith.Dankje voor de fijne en goeie rijlessen.Nu op weg om vele mooie en veilige kilometers te maken.Werner.
nick beckersnick beckers
20:29 07 Mar 24
Toprijschool!Ontzettend genoten van de tijd dat ik heb gelest.Charith is echt een top instructeurAltijd lachen tijdens de lessen maar serieus als het nodig is.Echt een aanrader als je net zoals ik wil beginnen met motorlessen.
Brats BratsBrats Brats
13:12 07 Mar 24
Erol DamarErol Damar
10:16 29 Feb 24
Fijne riijschool het was heel leerzaam AANRADER!!!!
Jolein van den BoschJolein van den Bosch
09:22 27 Feb 24
Wil je een betrokken en recht door zee instructeur? Dan ben je bij deze rijschool aan het juiste adres!Charith heeft veel ervaring en dat is ook te zien in de kwaliteit van de lessen. Met een vleugje humor neemt hij je mee door alle onderdelen van examens.Omdat er niet gewerkt wordt met lespakketten krijg je een op jou afgestemde ervaring. Wat ook betekent dat je makkelijk een les bij kan plannen als je dat wilt.Zelf kan ik nog wel eens aan mezelf twijfelen, maar door het geduld en de peptalks van Charith heb ik mijn AVB en AVD in één keer gehaald.Zeker een aanrader!
Ines HopmanInes Hopman
20:36 26 Feb 24
Top Rijschool!Het A-rijbewijs in the Pocket, door te gaan motorrijlessen bij Rijschool Fair. AVB en AVD in 1x geslaagd!Dankzij een goede rijinstructeur, die met veel deskundigheid, ervaring, geduld en met de nodige dosis humor, zijn kandidaat letterlijk de goede richting op weet te sturen. Een echte aanrader.En nu zelf, op naar meer kilometers, en ervaring. Maar bovenal genieten van het motorrijden.
Cas Van Der LooCas Van Der Loo
12:41 14 Feb 24
Onlangs geslaagd voor mijn motorrijbewijs na bij deze rijschool gelest te hebben. Ik heb het lessen als zeer prettig ervaren. Charith is een goede instructeur, die op een duidelijke en eerlijke manier feedback geeft. Hij probeert je zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, dus de rijschool doet zijn naam eer aan. Ik kan het iedereen aanraden hier te gaan lessen.
Geweldige rijschool! In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Charith. Lessen zijn altijd leerzaam en zitten vol met humor. Een dikke aanrader dus!! :)
js_loader