Theorie Auto en Motor

Theorie Opleiding & Examen

Volg de online Theorie Cursus via iTheorie voor de auto of motor

Gegarandeerd slagen voor je theorie-examen met onze dynamische online cursus via iTheorie! Leer op je eigen tempo en gemak, rechtstreeks vanaf je computer. Met inbegrepen oefenexamens en examentraining ben je perfect voorbereid op het echte werk.

Bij ons gaat het verder dan alleen online! Kies voor persoonlijke theorielessen, waarin we je individueel begeleiden en jouw specifieke leervragen aanpakken. We willen niet alleen dat je slaagt, maar dat je echt begrijpt en vertrouwen hebt in de rijtheorie. Maak theorie leren leuk en effectief met onze ondersteuning!

Wil jij snel beginnen?

Neem dan direct contact met ons op

  • 06-418 149 10

Ervaringen

Dit is wat onze cursisten zeggen:

Charith is kritisch maar geduldig, en dat is precies wat ik zocht in een rijinstructeur. Zijn eerlijke en directe aanpak zorgde ervoor dat ik altijd wist waar ik aan toe was. Dankzij de persoonsgerichte communicatie begreep ik snel wat ik moest verbeteren. Rijschool Fair heeft zijn reputatie als de beste in de regio echt verdiend, en ik ben trots om te zeggen dat ik mijn rijbewijs bij hen heb gehaald.

Kim van der Linden

Charith neemt geen blad voor de mond, en dat waardeer ik enorm. Zijn oprechte feedback heeft me geholpen om mijn rijvaardigheden snel te verbeteren. Zijn geduld en humor maakten elke les plezierig. Met een hoog slagingspercentage en een dynamische opleiding is Rijschool Fair echt de beste keuze voor rijlessen in Midden-Limburg.

Timo de Vries

Bij Rijschool Fair krijg je meer dan alleen rijlessen; je krijgt een op maat gemaakte rijopleiding. Charith begrijpt de unieke behoeften van elke leerling en past zijn aanpak daarop aan. Met zijn ervaring en humor was elke les een plezier. Ik raad Rijschool Fair zonder twijfel aan aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen.

Lars van Dijk

Charith is de beste rijinstructeur die je kunt hebben. Zijn persoonlijke benadering en duidelijke communicatie maakten het leren rijden een stuk gemakkelijker. Ik slaagde in één keer voor mijn rijexamen, wat het hoge slagingspercentage van Rijschool Fair bevestigt. Als je serieus wilt leren rijden, kies dan voor Charith en Rijschool Fair.

Emma Jansen

Ik kan Rijschool Fair niet genoeg aanbevelen! Charith is een ervaren instructeur met een gezonde dosis humor. Dankzij zijn inschattingsvermogen kreeg ik een op maat gemaakte opleiding die perfect bij mijn niveau paste. Zelfs met een drukke agenda kon ik flexibel lessen inplannen. Als je een eerlijke, professionele en betrouwbare rijschool zoekt, kies dan voor Rijschool Fair.

Sophie Peters
Rijschool Fair
5.0
Gebaseerd op 126 beoordelingen
powered by Google
Werner SWerner S
10:28 09 Mar 24
Top rijschool.Charith is goeie rijinstructeur, legt alles goed uit is eerlijk en oprecht en geeft rijles met vleugje humor maar ook zeker serieus.Een rijinstructeur met geduld en passie voor zijn werk. Heeft heel veel ervaring en neemt de tijd voor je.Avb en avd in 1 keer gehaald. Voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen raad ik zeker aan om te lessen bij Charith.Dankje voor de fijne en goeie rijlessen.Nu op weg om vele mooie en veilige kilometers te maken.Werner.
nick beckersnick beckers
20:29 07 Mar 24
Toprijschool!Ontzettend genoten van de tijd dat ik heb gelest.Charith is echt een top instructeurAltijd lachen tijdens de lessen maar serieus als het nodig is.Echt een aanrader als je net zoals ik wil beginnen met motorlessen.
Brats BratsBrats Brats
13:12 07 Mar 24
Erol DamarErol Damar
10:16 29 Feb 24
Fijne riijschool het was heel leerzaam AANRADER!!!!
Jolein van den BoschJolein van den Bosch
09:22 27 Feb 24
Wil je een betrokken en recht door zee instructeur? Dan ben je bij deze rijschool aan het juiste adres!Charith heeft veel ervaring en dat is ook te zien in de kwaliteit van de lessen. Met een vleugje humor neemt hij je mee door alle onderdelen van examens.Omdat er niet gewerkt wordt met lespakketten krijg je een op jou afgestemde ervaring. Wat ook betekent dat je makkelijk een les bij kan plannen als je dat wilt.Zelf kan ik nog wel eens aan mezelf twijfelen, maar door het geduld en de peptalks van Charith heb ik mijn AVB en AVD in één keer gehaald.Zeker een aanrader!
Ines HopmanInes Hopman
20:36 26 Feb 24
Top Rijschool!Het A-rijbewijs in the Pocket, door te gaan motorrijlessen bij Rijschool Fair. AVB en AVD in 1x geslaagd!Dankzij een goede rijinstructeur, die met veel deskundigheid, ervaring, geduld en met de nodige dosis humor, zijn kandidaat letterlijk de goede richting op weet te sturen. Een echte aanrader.En nu zelf, op naar meer kilometers, en ervaring. Maar bovenal genieten van het motorrijden.
Cas Van Der LooCas Van Der Loo
12:41 14 Feb 24
Onlangs geslaagd voor mijn motorrijbewijs na bij deze rijschool gelest te hebben. Ik heb het lessen als zeer prettig ervaren. Charith is een goede instructeur, die op een duidelijke en eerlijke manier feedback geeft. Hij probeert je zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, dus de rijschool doet zijn naam eer aan. Ik kan het iedereen aanraden hier te gaan lessen.
Geweldige rijschool! In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Charith. Lessen zijn altijd leerzaam en zitten vol met humor. Een dikke aanrader dus!! :)
js_loader