Auto Rijbewijs

Volg jouw Rijopleiding op maat

Heb je nog vragen?

Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 06-418 14 910

Loading

Haal jouw Autorijbewijs bij Rijschool Fair

Bij de toonaangevende Rijschool, FAIR, in regio Roermond krijg je meer dan alleen rijlessen. Je krijgt een op maat gemaakte ervaring. Of je nu op zoek bent naar theorie- of praktijklessen, spoedopleidingen, losse rijlessen, of een opfriscursus, FAIR heeft het allemaal. Met een intakeles bepalen we de perfecte opleiding die past bij jouw wensen en capaciteiten, met speciale aandacht voor mensen met faalangst.

Kies zelf de duur van je rijopleiding, afhankelijk van het aantal lessen per week. Bij FAIR hanteren we blokken van 2 uur, wat bewezen efficiënter is dan een uur rijles. Onze resultaten spreken voor zich! Samen monitoren we jouw vooruitgang via de Rijbewijsapp, en zodra je het gewenste CBR-niveau bereikt, plannen we in overleg met jou de TTT + Examen in. Bij Rijschool FAIR maken we jouw rijervaring uniek en succesvol!

Prijzen Auto Rijbewijs

62,50per les
  • Tussentijdse toets: €235,-
  • Faalangst Examen: €280,-
  • HerExamen: €260,-
  • Theorie: €60,- (Cursus via iTheorie)
  • Theorie Examen: €48

Belangrijke weetjes van Rijschool Fair

Je kunt beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar oud.

Het is mogelijk om rijlessen te volgen zonder eerst je theorie-examen te halen, maar het is aan te raden om zo snel mogelijk met je theorie te beginnen. Voor het praktijkexamen of de tussentijdse toets moet je geslaagd zijn voor de theorie.

Vanaf 16 jaar kun je het theorie-examen afleggen.

Je theorie-examen is 1,5 jaar geldig.

Je mag vanaf 17 jaar het praktijkexamen afleggen.

Als je op 17-jarige leeftijd slaagt, val je onder de 2toDrive proef en mag je rijden met een begeleider tot je 18e.

Voor meer informatie over 2toDrive, bezoek www.2todrive.nl.

Je kunt een begeleiderspas aanvragen vanaf 16,5 jaar. Alle coaches moeten zich eerst aanmelden voordat je de pas kunt aanvragen.

De duur van rijlessen zijn in een blok van 2 uur en worden in overleg met de instructeur bepaald.

Je kunt zo vaak lessen als je wilt, in overleg met je instructeur.

You can follow your Driving Course also in English.

Het aantal benodigde lessen varieert en wordt bepaald na een proefles.

Je mag pas autorijden nadat je het rijbewijs hebt aangevraagd en opgehaald bij het gemeentehuis.

Als je op 17-jarige leeftijd slaagt, is je rijbewijs niet geldig in het buitenland.

Met een autorijbewijs mag je ook op een bromfiets rijden.

Een rijbewijs is 10 jaar geldig.

Bij verlies of diefstal moet je aangifte doen bij de politie en een nieuw rijbewijs aanvragen bij de gemeente.

Het theorie-examen kan in het Nederlands of Engels afgelegd worden, of in een andere taal met een tolk.

Rijschool Fair
5.0
Gebaseerd op 126 beoordelingen
powered by Google
Werner SWerner S
10:28 09 Mar 24
Top rijschool.Charith is goeie rijinstructeur, legt alles goed uit is eerlijk en oprecht en geeft rijles met vleugje humor maar ook zeker serieus.Een rijinstructeur met geduld en passie voor zijn werk. Heeft heel veel ervaring en neemt de tijd voor je.Avb en avd in 1 keer gehaald. Voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen raad ik zeker aan om te lessen bij Charith.Dankje voor de fijne en goeie rijlessen.Nu op weg om vele mooie en veilige kilometers te maken.Werner.
nick beckersnick beckers
20:29 07 Mar 24
Toprijschool!Ontzettend genoten van de tijd dat ik heb gelest.Charith is echt een top instructeurAltijd lachen tijdens de lessen maar serieus als het nodig is.Echt een aanrader als je net zoals ik wil beginnen met motorlessen.
Brats BratsBrats Brats
13:12 07 Mar 24
Erol DamarErol Damar
10:16 29 Feb 24
Fijne riijschool het was heel leerzaam AANRADER!!!!
Jolein van den BoschJolein van den Bosch
09:22 27 Feb 24
Wil je een betrokken en recht door zee instructeur? Dan ben je bij deze rijschool aan het juiste adres!Charith heeft veel ervaring en dat is ook te zien in de kwaliteit van de lessen. Met een vleugje humor neemt hij je mee door alle onderdelen van examens.Omdat er niet gewerkt wordt met lespakketten krijg je een op jou afgestemde ervaring. Wat ook betekent dat je makkelijk een les bij kan plannen als je dat wilt.Zelf kan ik nog wel eens aan mezelf twijfelen, maar door het geduld en de peptalks van Charith heb ik mijn AVB en AVD in één keer gehaald.Zeker een aanrader!
Ines HopmanInes Hopman
20:36 26 Feb 24
Top Rijschool!Het A-rijbewijs in the Pocket, door te gaan motorrijlessen bij Rijschool Fair. AVB en AVD in 1x geslaagd!Dankzij een goede rijinstructeur, die met veel deskundigheid, ervaring, geduld en met de nodige dosis humor, zijn kandidaat letterlijk de goede richting op weet te sturen. Een echte aanrader.En nu zelf, op naar meer kilometers, en ervaring. Maar bovenal genieten van het motorrijden.
Cas Van Der LooCas Van Der Loo
12:41 14 Feb 24
Onlangs geslaagd voor mijn motorrijbewijs na bij deze rijschool gelest te hebben. Ik heb het lessen als zeer prettig ervaren. Charith is een goede instructeur, die op een duidelijke en eerlijke manier feedback geeft. Hij probeert je zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, dus de rijschool doet zijn naam eer aan. Ik kan het iedereen aanraden hier te gaan lessen.
Geweldige rijschool! In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Charith. Lessen zijn altijd leerzaam en zitten vol met humor. Een dikke aanrader dus!! :)
js_loader